Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar

Geen borg

Geen borg

Al vanaf € 49.50 p/m<

Al vanaf € 49.50 p/m

Binnen 1 dag actief

Binnen 1 dag actief

Postadres Basis

Professionele uitstraling met een zakelijk postadres

Bent u (startende) ondernemer? Geeft u uw bedrijf dan meteen een zakelijke, professionele uitstraling met een zakelijk postadres van Postadres.nl. U kunt dit vestigingsadres gebruiken bij de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Zo hoeft u daar niet uw privéadres voor te gebruiken.

Professioneel aanzien

Een zakelijk postadres is niet alleen zeer betaalbaar maar werkt zelfs nog meer in uw voordeel. Het betreft een aansprekend vestigingsadres voor het gebruik op uw visitekaartjes, website, folders en ander promotiemateriaal. Dat geeft uw bedrijf direct een professioneel aanzien en u heeft direct een registratie adres voor de kvk.

Ook kunnen wij uw zakelijke post doorsturen naar uw privéadres. Pakketjes kunnen worden opgehaald of naar u doorgezonden. Makkelijker wordt het niet!

Tijdelijk slechts € 49,50* per maand!

*Actieprijzen gelden voor een duur van 6 maanden daarna is de prijs € 59,50.


Langetermijnvisie

Houd u nu ook alvast rekening met de groei van uw bedrijf. Als u groter groeit, heeft u mogelijk behoefte aan kantoorruimte. Dan kunt u bij onze locatie in Eindhoven een aangeklede kantoorruimte of een flexwerkplek huren. Daar heeft u verder geen administratieve lasten van, want uw adres en telefoonnummers blijven hetzelfde.


Huurovereenkomst voor uw postadres

Van Postadres.nl kunt u een huurovereenkomst verwachten waarmee u uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel kunt inschrijven, mits u aan de voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden houden onder meer in dat duurzame uitoefening van de activiteiten van uw bedrijf plaats moeten vinden op uw postadres. U kunt hiervoor een van onze werkplekken gebruiken.

Vraag vandaag nog een postadres aan, snel en voordelig geregeld! Vul op het aanvraagformulier hieronder de gevraagde gegevens in. U ontvangt van ons binnen een dag uw postadres!

 

Bel direct

0800 535 35 35

Voor het aanvragen
van uw postadres!

Ervaringen Product Name
4,65 van de 5 sterren uit 3 referenties.

Aanvraagformulier

Copyright © 2019 Postadres.nl